Διανομές και μεταφορές (εντός και εκτός Ελλάδας)

Διανομές και μεταφορές

Ο σύγχρονος στόλος αυτοκινήτων που διαχειρίζεται η Logicin, καθώς και πολύχρονες στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με αυστηρά επιλεγμένες μεταφορικές εταιρίες, έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο πανελλαδικής διανομής που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και να εξυπηρετήσει όλα τα κανάλια διανομής (retailers, HO.RE.CA, χονδρέμπορους και B2C).

Η ποικιλομορφία του στόλου μας (από vans, έως μεγάλες νταλίκες), στα μεγάλα αστικά κέντρα, δίνει ακόμα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για άμεσες και σωστές παραδόσεις.

Παράλληλα, τα όλοι οι οδηγοί μας είναι εξοπλισμένο με εφαρμογές που δίνουν το στίγμα και την ένεση πληροφόρηση για την ορθή πορεία των προς εκτέλεση παραγγελιών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι τα lead times για τις μεγάλες πόλεις είναι 24 ώρες και για τις απομακρυσμένες περιοχές και νησιά, είναι έως 48 ώρες.

Η ομάδα customer service της Logicin, δίνει άμεση πληροφόρηση και reports για την πορεία των καθημερινών παραδόσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δείκτες μέτρησης (KPIs) για τις ορθές παραδόσεις μας, είναι σε επίπεδα άνω του 99%.

Η εταιρεία μας έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρείες διεθνών μεταφορών, για την εξυπηρέτηση των πελατών τις τόσο σε inbound όσο και σε outbound μεταφορικά έργα, καλύπτοντας τις περισσότερες χώρες εντός και εκτός Ευρώπης Ένωση.

Enter your keyword