NEWS

Go beyond logistics, make the revolution business.

Συνεργασία Logicin Supply Chain Solutions με την Lotusup

Συνεργασία Logicin Supply Chain Solutions με την Lotusup

Προσθήκη στο πελατολόγιο της Logicin Supply Chain Solutions  – Συνεργασία με την Lotusup για endto end υπηρεσίες logistics

Άλλη μια εταιρεία από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών προστέθηκε στο πελατολόγιο της Logicin και αφορά στην Lotusup μια από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο των soft drinks και άλλων ποτών και τροφίμων. Η Lotusup αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων και την premium Ιταλική εταιρεία κρύων τσαγιών Galvanina.

Η βεντάλια υπηρεσιών που παρέχει η Logicin στην Lotusup, καλύπτει όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Από την διεθνή μεταφορά (παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της Galvanina στην Ιταλία), την αποθήκευση, την προετοιμασία των παραγγελιών και την διανομή σε σημεία HO.RE.CA και χονδρέμπορους. Παράλληλα, οι υπηρεσίες reverse logistics, αντικαταβολών, ασφάλισης προϊόντων και ανασυσκευασίας, πλαισιώνουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί την δέκατη έβδομη συνεργασία της Logicin στο 2021, και έρχεται να επισφραγίσει την σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας και να βάλει τις βάσεις για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά 4PL υπηρεσιών.

Enter your keyword